Gamle bøger til dekoration ….

Jeg kan ikke gå udenom gamle bøger på loppemarkedet.

Det lyder måske skørt – men jeg elsker de gamle slidte bøger – og er der skrevet i dem – måske en personlig hilsen – er de endnu mere interessante. Gamle bøger har en historie på flere måder og jeg ville elske at høre den ;o)

Helst skal det være fine bøger – som er læderindbundne og gerne slidt også gerne meget slidt ;o)

Bøgerne pynter så utrolig meget og kan placeres næsten hvor som helst – gerne sådan lidt tilfældigt i en bunke – så skaber de en helt speciel stemning.

Prøv også at placere dem på fade – hvis de ikke er for store – det ser helt fantastisk ud med lys, blonder og måske tørrede blomsterhoveder. Det er nemlig ikke så meget der skal til for at skabe den helt unikke stemning. ;o)

Skøn vintage lørdag til jer alle

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Gamle bøger til dekoration ….

 1. Hei kjære Tina! 😉
  NYDELIG!! Elsker gamlebøker… selv får jeg ikke nok av de 😉
  Har også en forkjærlighet til gamle aviser, så vakkert !!
  Ønsker deg en fantastisk skjønn helg og takk for dine søte ord hos meg!!
  Varme klemmer fra meg,
  Anki

Comments are closed.