Franske loppefund ….

Jeg elsker loppefund – så enkelt er det ;o)

Derfor var det også – da jeg åbnede min netshop i 2007, at jeg tænkte, at det kunne være perfekt hvis man kunne købe dejlige gamle patinerede loppefund i shoppen og samtidig kombinere med nyt skønt boligtilbehør – der hvor det måske til tider er svært at ‘støve’ et gammelt loppefund op. Og det er tit også en rigtig god kombination at blande nyt og gammelt.

Dengang jeg åbnede min shop var der ikke mange netshops – som solgte både nye og gamle ting ;o)

Med tiden har vi solgt rigtig mange fine fund gennem vores netshop – og da jeg sad og kiggede billeder igennem – faldt jeg over nogle absolutte favoritter – som jeg lige havde lyst til at dele med dig ;o)

Bla. de gamle franske kaffeskåle – eller bols – som de hedder på fransk. Skøn skål som denne med et fint rødt mønster – skålene kan bruges til utallige formål – franskmændene drikker dog mest kaffe af skålene og skålen giver nemlig også plads til at dyppe croissanten i kaffen ;o)

En anden af mine absolutte favoritter – som næsten også var solgt før den kom på siden, er denne skønne gamle telefon.

Så skøn med sin fine creme farve og da ikke en telefon – man ser så tit nu om stunder – men en perfekt stemningsgiver på kontoret eller et andet sted. Den er fundet her i Danmark og jeg husker stadig hvordan de 2 ældre herrer – som jeg købte den af – mente at jeg da kunne charme mig til en lavere pris end den oprindelige ;o) hi hi

Sifon flasker er blevet utroligt klassiske i den franske landstils indretning – selv er jeg totalt solgt – når jeg ser en skøn rosa sifon – og en af min rosa sifoner har den fineste og meget specielle tud – som jeg ihvertfald aldrig her set før – det er dog ikke den på dette billede – men også en skøn grøn sifon. Når sifonerne står eksempelvis i vindueskarmen og solen skinner igennem dem – fremkommer det smukkeste lys ;o)

En anden favorit – var også denne ….

skønne franske karaffel i glas og pletsølv – købt i Frankrig og formentlig stammer den fra et gammelt fransk hotel ;o)

Det er tit det mest fascinerende ved de gamle franske og nordiske loppefund – de har alle en historie og kan man få den med på vejen – så er det ganske fantastisk – for hvem elsker ikke gamle nostalgiske historier ;o)

Håber i alle får en fantastisk søndag – husk nu :

Eller grib dagen og nyd den i fulde drag ….

Vintage tanker

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Franske loppefund ….

 1. that bowl in the top photo is just too cute!
  I have a soft spot for bowls 😉

 2. Efter en google-søndags-rundtur efter inspiration til hjemmet, fandt min vej tilfældigt lige forbi din blog, som jeg med glæde gerne besøger igen :-). Er total pjattet med den telefon du viser…….

  God søndag 🙂

 3. Hej på dej! Tack för din söta hälsning på min blogg, – så kul att du lämnade ett spår så att jag hittade hit!
  På återseende!
  /Anna-Karin

Comments are closed.