Franske gamle emaljeskilte …

Første gang jeg blev introduceret til de franske gamle emaljeskilte var via vores søde agent Bernard i Frankrig og dengang må jeg sige at jeg var en smule skeptisk.

Jeg var nemlig ikke helt sikker på, at der overhovedet var nogen, som ville være interesseret i de gamle skilte. Men da vi fik dem lagt i shoppen dengang for flere år tilbage – må jeg sige at det var der bestemt interesse for og de ses da nu også masser af steder på nettet.

Hvert enkelt skilt har sin helt egen charme og bærer tit navne på gader og veje i Frankrig – ganske charmerende og et herligt indslag i boligindretningen.

Når jeg er på udkig efter skilte er det tit svært at få fat i gamle reklameskilte – især dem med chokolade reklamer er sjældent set og når de findes, er de rasende dyre ;o)

Denne gang fik jeg et skønt lille lidt anderledes skilt hjem fra Frankrig – som ikke er blåt og bare det gør også skiltet meget attraktivt.

Man kan lige forestille sig dette skilt har hængt ved en stor ejendom med en kæmpe grund til – og har gjort opmærksom på at uvedkommende altså ikke har nogen adgang.

Og det er lige netop der – hvor der er en verden til forskel i forhold til de nyproducerede metalskilte – de gamle skilte har en historie og en smuk patina og får tankerne om tider – der var engang – på himmelflugt ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Franske gamle emaljeskilte …

 1. I love the blue ones; would love to have one.

 2. Ja, de er meget fine, Tina. Og det lille ny er enormt charmerende 🙂 Ha’ en dejlig aften! Knus; Heidi

 3. Henrik Leth Petersen // 03/03/2011 at 00:38 //

  Hej
  Hvis du får et blåt Fransk emalje vejskilt hvor Anne indgår vil jeg gerne købe det
  Mvh
  Henrik

 4. Rigtig flotte skilte, og utroligt så stor interesse der er for dem. Man burde indføre dem igen, desværre bliver de nok bare for dyre i forhold til moderne skilte.

Comments are closed.