Fabrikens udfordring – søndagsbillede …

Fabrikens skønne udfordringer er jo hver søndag og tirsdag og derfor er det tid til et dejligt søndagsbillede.

Og min superdejlige Mac – som jeg er så glad for – er til reparation – knap 1 år holdt den under hænderne på mig – snøft ….. Men den skulle efter sigende være klar igen – hurra….. så nu skal den bare hentes og så bliver det spændende om alle mine fine billeder og andet stadig er på den – for rigtige kvinder tager jo ikke backup vel ?

Men det behøver de så heller ikke – nu har jeg nemlig lært at arbejde direkte på vores server – som min søde bror har hjulpet os med – har nævnt ham før og han er vores tekniske hotline ;o)

Nå men nok om det – det korte af det lange er jo så, at jeg ikke har så mange fine billeder på lager – ihvertfald lige nu ….

Men lad mig lige se engang – hm – hm – hvad kan jeg finde på ….. ;o))

Dette billede skal være mit søndagsbillede denne gang ;o) Det emmer af forår og det er jo slet ikke værst ;o) Kassen er fra en helt ny leverandør hos Vintage-Kompagniet og den er da perfekt at plante i ;o)

Håber i alle må få en vidunderlig søndag

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Fabrikens udfordring – søndagsbillede …

 1. Marianne Helstrup // 27/02/2011 at 00:38 //

  Flot billede. Bliver faktisk lidt inspireret. Har et eller andet sted en hvid trækasse/trækurv. Den kunne måske pynte i min skurvogn. 🙂
  Klem MARIANNE

 2. NYDELIG BILDE!! Ha en super søndag!! Klem

 3. Åh vilken härlig påminnelse om försommar… penséer… längtar!
  Tack för det… strax dax -de tål ju minus 7 grader! Och tack för den fina kommentaren hos mig!
  Cecilia

Comments are closed.