Fabriken – en blog udfordring Made-By-Me …

Jeg har taget imod en skøn udfordring – som kommer fra et sted på nettet som kaldes Fabriken – eller Inspirations Fabriken.

Jeg er nemlig blevet medlem af Fabriken og det betyder ugentlige udfordringer her på bloggen – og der er ikke noget bedre for mig end nye skønne udfordringer.

For det er fantastisk at blogge og så hyggeligt med alle de søde kommentarer og nye venner – som man hurtigt får her i Blog-land – men at få en ugentlig blogudfordring fra Fabriken oveni – det er lige noget for mig ;o)

Udfordringen består i at vise et billede (eller flere) som omhandler et bestemt tema hver eneste uge. Denne tirsdags tema er i gør-det-selv genren – dvs. et billede som viser noget – som er ‘made by me’.

Pyha – det er jo svært – jeg har lavet adskillige kreative projekter til vores bolig gennem tiden – men det er ved at være noget tid siden – jeg sidst har været kreativ – da jeg bare ikke synes, at tiden er til det ;o)

Så jeg tænkte og tænkte ….

Og kom til at tænke på noget – som er made by me og som jeg har været glad for – fra den 1. dag – jeg tog dem i brug. ;o)

Nemlig mine skønne nostalgiske gardiner i køkkenet og i vinduerne ved trappen på vej op til vores 1. sal.

Gardinerne er egentlig ganske simple at lave – de er nemlig alle lavet af gamle fine overlagner – som de kalder det i Sverige ;o) Lagnerne har den fordel, at de fleste har fine håndsyede monogrammer eller initialer. Tit er de også pyntet med smukt mellemværk – så hvad er mere oplagt ;o)

I både køkkenet og på vej op af trappen synes jeg ikke, at vinduerne kræver ‘hele’ gardiner – så derfor valgte jeg at sætte dem i toppen af vinduet – så der er lidt pynt – men det alligevel ikke tager for meget af lyset ;o)

Synes du ikke, at det er helt nok med mellemværket under initialerne – kan du finde en gammel egnet blonde/mellemværk og sy på forneden – som jeg har gjort det på ovenstående billede – det giver lidt mere pynt til gardinet og er ganske fint.

Det mindste vindue på vej op af trappen ses her:

I vindueskarmen står nogle lygter – som faktisk også er Made-by-me ;o)

Jeg har nemlig fået en masse smukke hæklede hvide mellemlægsservietter af min svigermor og dem bruger jeg selvfølgelig imellem de fine tallerkner fra mit Aluminia stel – men jeg synes, at det var så synd at de ikke blev brugt lidt mere – så man kunne nyde servietterne.

Jeg fik så ideen til at bruge dem omkring søde små glas – det kan være små glas fra pestoen eller et andet helt særligt glas – du fører en tynd hvid snor igennem hver af løkkerne foroven i servietten og dernæst bindes snoren fast omkring toppen af glasset – så har du en ganske særlig lygte – som er helt unik og made-by-you ;o). Her er servietterne lidt tykke i det – kan du finde nogen som er mere tynde og fine i hæklingen – så vil det også være rigtig smukt.

Vil du se flere fortolkninger af ugens udfordring – så se mere her. Du finder de forskellige blogindlæg under Made-by-me billedet på bloggen og herfra kommer du videre til de forskellige blogs ;o)

Skønne kreative projekter kan virkelig få mig til at slappe af og det er lykken – når man ser det færdige resultat – og det blev som forventet ;o)

Kreative vintage tanker

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Fabriken – en blog udfordring Made-By-Me …

 1. Hej Tina
  Rigtig sød ide, må på udkig efter nogen gamle lagner. Glæder mig til at se hvad der ellers kommer af kreative indslag.
  Ha en rigtig god dag.
  Knus Charlotte

 2. Helene Persson // 08/02/2011 at 00:38 //

  Så kreativt og fint Tina – I love it! ;o)))

 3. Lene Henschel // 08/02/2011 at 00:38 //

  Hvor er det bare en rigtig god ide med mellemlægservietterne.så fint så fint.
  Mange hilsner Lene fra slottet

 4. Tack för att du kikade in till mej, så jag hittade dej.
  Underbara små ljuslyktor du gjort,,,
  verkligen jättefina.
  Kram ullamaria

Comments are closed.