En fortryllende weekend …

Her er det stilhed før stormen de næste par dage ;o)

Lige straks er det weekend og så er der dømt hygge med hele familien.  Det bliver skønt – men også koldt – for foråret har vist ikke tænkt sig at dukke op lige de første par dage ;o)

Så frem med quilterne og masser af stearinlys ;o)

I næste uge bliver der hektisk her hos os – for masser af spændende nye varer kommer hjem og jeg glæder mig til at få taget en masse dejlige billeder af de fine ting ;o)

Håber i alle får en fantastisk weekend ….

Og Maibritt – jeg blev inspireret af et af dine fine billeder af tulipaner ;o))) Også en god weekend til alle jer ‘over there’ ;o))

Vintage klem

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on En fortryllende weekend …

  1. God weekend og god arbejdslyst i næste uge:) Knus; Heidi

  2. Hej och Tack för din titt och kommentar inne hos mig! Det är alltid lika roligt att hitta nya bloggare! Och här hittade jag ju en till :))
    Du må tro att jag varit inne och kikat runt i din fina butik! Jag har kikat på precis varenda bild. Det fanns så otroligt mycket fint, så där kommer jag att hålla koll ofta. Har nu anmält mig till ditt nyhetsbrev också 🙂
    Och jättefin blogg har du också, kommer att hålla koll här också så jag inte missar något :))
    Kram
    Marie

Comments are closed.