Det er ganske vist ….

I går kunne jeg ikke lade være med at fotografere dette skønne forårstegn.

Så selv om termometeret ikke er meget for højderne endnu – så har vi da noget at glæde os til ;o)

Forårs tegn og vintage klem

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Det er ganske vist ….

  1. Hej Tina!
    Tack för besöket hos mig, nu hittade ju jag hit, vilken fin blogg du har! 🙂

    Här kikar jag gärna in igen!

    Kram Jenny

  2. Dejligt billede.

Comments are closed.