Design favorit …..

Tirsdags udfordringen fra Fabriken – er denne gang design favorit – og det er der jo ikke så meget af i vores hjem – altså de meget moderne designs ;o)

Men ældre designsager er der masser af og nye nostalgiske designs ;o)

Så hermed et par billeder af mine favorit designs i øjeblikket …

Er den ikke skøn ? Du kan lige straks finde den på vores hjemmeside – den er fra en helt ny udenlandsk leverandør – som vi har fundet ;o) Jeg elsker at finde nye fine sager til vores kunder hos Vintage-Kompagniet – som du ikke ser andre steder ;o))

Og skal vi så ikke alle krydse fingre for at den sne snart forsvinder – for nu er det nok ;o))

Rigtig god dag til jer alle

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.