Boudoir & Romantik

Har du også hang til den skønne boudoir stil ?

Det er altid en stor fornøjelse, når der skal bestilles varer fra min skønne franske leverandør – for de fine stemningsbilleder fra Mathilde-M oser simpelthen af elegance og romantik.

Så jeg synes lige, at jeg vil dele nogle af de skønne billeder med dig ;o)

(samtlige billeder er lånt af Mathilde-M)

Håber du nød den lille rundtur i det franske romantiske univers ;o)

Vintage boudoir tanker

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Boudoir & Romantik

 1. Hej Tina!

  Åh det ser alldeles underbart ut!!!

  Kram
  Mia

 2. Hej Tina

  Skønne fotos! Tak for din søde hilsen i min blog ;o) Jeg er ikke så aktiv på bloggen for tiden – men det kommer nok igen, når foråret nærmer sig…

  Knus
  Joan

Comments are closed.