And the winner is ….

I dag har jeg trukket en vinder i konkurrencen om den fine pude – og til det har jeg fået hjælp af Jeppe på 4 år – se den lille film og find ud af om du har vundet ….

Vinderen af Give-away …

Et stort tillykke til den heldige vinder ;o) og en skøn fredag aften til jer alle ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on And the winner is ….

 1. Aiii hvor er det dog en skøn dreng og super sød video. Øv til at det ikke var mig, men stort tillykke til vinderen 🙂

  • Tak skal du have Bettina ;o) Ja han var meget koncentreret med tungen ud af munden og det hele ;o) hi hi
   Hold øje – for der kommer snart en ny give-away ;o) så måske du er heldig der ;o))
   Klem og god weekend Tina

 2. Ej – det er jo mig, som han trak op af skålen.

  Tusind tak Jeppe.
  Skal jeg sende adresse til dig eller hvordan går vi? Det er første gang jeg vinder en give away.

  Hilsen Stine

Comments are closed.