Velkommen i 2011 ….

Så kom vi ind i året 2011 – denne gang havde vi en stille og rigtig hyggelig nytårsaften sammen med vores 3 søde børn…

I dag er vi friske (ingen tømmermænd her ;o) og vi startede det nye år med at gå en dejlig tur nede ved vores skønne strand.

Prøv at se de skønne billeder og læg mærke til, at alle billeder er taget af stranden – men på hver sin side – det er lidt fascinerede at se, hvordan der på det ene billede er uroligt vand med bølger – på det andet og tredie billede er roligt vand med besøg af en svane og på det fjerde is på vandet ;o)

Og så skal i da heller ikke snydes for mit sidste fund ;o) En skøn fattigmandssølv skål til samlingen – så det var en fin nytårsgave ;o)

Håber i alle er kommet godt ind i det nye år – jeg glæder mig til 2011 både med livet som webshop ejer og som interiør blogger og tusind tak for alle jeres søde kommentarer og hilsner – det varmer at læse dem og så smukt at i tager jer tid til at sende dem til mig ;o)

Vintage lørdags 2011 hilsner Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Velkommen i 2011 ….

 1. Anja // 04/01/2011 at 00:38 //

  Det er fantastisk at I nu har fået jer en blog – I gør det sgu godt! Jeg ved godt det er en grim ting, at føle misundelse men hold op hvor jeg dog godt gad at være i jeres sko :o) I har en skøn webshop, med alverdens smukke og lækre ting og nu denne blog som bare er så personlig og helt i jeres ånd.

  I er kommet for at blive – no doubt about that…… Vil glæde mig til Shop og Sjov d. 10 januar.

  Kæmpe nytårskram fra
  Anja (hende der fra Lyngby)

 2. nina // 07/01/2011 at 00:38 //

  nogle fantastiske søde og hyggelige billeder. Glæder mig til at se flere

  Knus

  Nina(fra sverige)

Comments are closed.