Skønne stemninger …..

Ind imellem når jeg støder på nogle rigtig smukke billeder – som bare har alt det – som jeg ikke har tid eller mulighed lige nu (med 3 børn ;o) for at have i mit hjem – kan man da godt bare drømme og suge til sig og håbe, at det hele bliver der i hovedet – til jeg en dag skal indrette på ny i vores hjem ;o)

Forleden dag så jeg disse skønne billeder fra et skønt svensk magasin – som du også kan finde på nettet på www.alttihemmet.se

Se dette smukke soveværelse – hvor noget så enkelt som have-espalier er brugt som sengegavl – så smukt og simpelt.

Fine farver er brugt og selv om der er mange forskellige farver ser det skønt shabby chic agtigt ud uden at blive for meget. Se de fine æsker – som er stillet op ved siden af sengen – dem har jeg også i min webshop og de er altså skønne – som de står der i stabel ;o)

Se det skønne botaniske hjørne ovenover og nyd hvordan de smukkeste sager er stillet op i et fint stilleben – jo mere skødesløst – jo smukkere ;o) Og læg mærke til at de skønne botaniske tavler på væggen er så fine i flok og dem kommer vi helt sikkert til at se mere til i boligindretningen og smukke er de jo. Du behøver faktisk slet ikke glas i rammerne – det vil også se fint ud at hænge en gammel ramme uden glas op og bare sætte tavlerne op på væggen indeni rammen. ;o)

Find et skønt gammelt patineret skab til spisestuen og så behøves næsten ikke mere – skønt ser det ud på ovenstående billede. Se på næste billede – hvordan du pynter skabet indvendigt ;o)

3 skønne ideer på ovenstående billeder – dekorer dine fine hatteæsker med smukke etiketter – så kan du også holde styr på hvad der befinder sig indeni dem uden at skulle åbne dem alle. Pynt dit skab med fint blonde/spets på hylderne – så smukt. Og spejlet – som vi længe har brugt som ‘blikfang’ på bordet med fine lysestager og små vaser med blomster – det holder endnu ;o)

Skønne billeder fra et svensk magasin – som man da kun kan blive glad af at se på ;o) Husk at deltage i min Give-away – rigtig mange deltager – tusind tak til alle for de søde kommentarer – men der er stadig plads til at du også kan deltage ;o) Held og lykke til alle ….

Mange vintage hilsner

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.