Oh my Goth …

Her i huset sover alle lige nu og det er også tid til at se dyner for mig.

Men jeg må lige dele denne lørdag aftens begivenheder med alle jer søde medbloggere – derude bag skærmen ;o)

I dag var min mand og jeg og et par af vores venner inde i København og spise en dejlig middag – så hyggeligt ;o) Og dernæst havde vi billetter til Crazy Christmas Cabaret i Tivoli – en cabaret som nu kører på 28. år.

(billede lånt fra www.londontoast.dk)

Som altid er det skønne Vivienne McKee – som har skrevet og instruerer den skøre cabaret. Cabareten er fyldt med masser af humor og skøre indfald og ikke mindst skøre kostumer.

Hele cabareten foregår på engelsk – på nær lige når Dr. van Helsingør arriverer i showet og det gør han traditionen tro hvert eneste år – det er ham (hende) til højre på ovenstående billede. ;o)

De skøre kostumer kommer rigtig til sin ret – når Andrew Jeffers træder ind som drag i kvindeklæder og tro mig – han er ventet hver eneste år og det mest spændende er hvilket outfit han har på og det er aldrig kedeligt – se bare de nedenstående billeder – det er så vanvittigt og rablende skægt.

I år gav han den som Mrs. Honeypot – Hyacinth Honeypot – som blev til hilsnen ‘Hej Hy’ fra publikum – hver gang hun/han kom på scenen ;o)

Her iført sit nattøj – intet mindre kan vel gøre det ;o) Læg mærke til de strategisk placerede sommerfugle ;o))

Det sjoveste ved denne herlige cabaret er den utrolige entusiasme som skuespillerne lægger for dagen – de masser af skøre indfald – de fantastiske kostumer og de mange ‘traditioner’ som publikum bare venter på hver eneste år. Publikum inddrages i forestillingen – i år var det hver eneste gang ordet ‘blood’ blev nævnt – så skulle publikum råbe ‘Oh my goth’ og skrige – det var nemlig en forestilling fyldt med uhygge og horror og monstre ;o)))

I år var forstillingen særlig speciel – fordi skuespillerne havde svært ved at ‘holde masken’ og derfor begyndte at smågrine af og til og er der noget som latter, der bare smitter – jeg var glad for, at jeg havde vandfast mascara på – for vi græd af latter.

Så kommer din vej forbi København til nov/dec/jan – så bestil endelig billetter til denne skønne vanvittige cabaret – du vil elske det og bare komme igen år efter år (nøjagtig ligesom os ;o).

(billeder er lånt fra www.londontoast.dk – hvor du også kan læse mere om cabareten)

Masser af vintage crazy cabaret hilsner

Tina (og godnat herfra ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Oh my Goth …

 1. Marianne Helstrup // 09/01/2011 at 00:38 //

  Det ser virkelig festligt ud. Lige noget jeg kunne tænke mig at se.
  Klem MARIANNE

 2. Hej Marianne
  Jamen det var/er altså også rygende grinagtigt – og lattermusklerne kommer på overarbejde – så hvis du elsker et godt grin (og hvem gør ikke det) og en god dansk/engelsk humor (til tider under bæltestedet – uden at det bliver vulgært) så er det lige noget for dig ;o)
  Mange hilsner
  Tina

Comments are closed.