My secret garden ….

I går fik jeg kigget lidt i det skønne nye katalog fra danske Miss Etoile ;o)

Det er skønne sager og temaet denne gang er My secret garden. Der er lagt op til at forskønne haven og finde den dejligste lille hyggelige krog – hvor der kan søges ly fra solen – ja der er lang tid til endnu – men man har da lov at drømme ikke ? ;o)

En af de ting – som også går an indenfor lige nu er at tænde masser af skønne stager og lygter og har du et smukt gammelt fuglebur – så fylder du det med en grøn plante (gerne en der hænger lidt ud over kanten) og en lygte – hæng den evt. op i et hjørne af stuen og så er der dømt have stemning i din stue ;o)

Masser af andre fine sager er på tapetet fra Miss Etoile – i den skønneste teatime/boudoir stil – se bare herunder…. ;o) Så der er masser af skønne sager at glæde sig til ;o)

Håber i alle får en rigtig dejlig dag – mange vintage garden hilsner

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on My secret garden ….

  1. If you could e-mail me with a few suggestions on just how you made your blog look this excellent, I would be grateful.

    • Hello
      Have tried to send you an answer – but you have written a wrong email ;o((
      Greetings Tina

Comments are closed.