Mit afrika ….

Et kig på en af mine leverandørers nye 2011 kataloger – bringer straks mine tanker tilbage til mine ungdomsår – hvor jeg så den helt fantastiske ‘must-see’ film ‘Out of Africa’ – en ganske enestående film – med Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne – et par af mine yndlingsskuespillere. ;o)

For hold op en film – den tog mig med storm dengang og der blev snakket med veninderne og drømt teenage tanker om skønne Robert Redford ;o) Sidder faktisk helt og får lyst til at se den igen med en god kop te og måske et lille bitte stykke chokolade ;o) her i dette snevejr.

Og det bringer mig tilbage til min skønne leverandør – som har nogle helt specielle sager – som virkelig sætter stil i boligen og i dag – er stilen altså ‘Mit Afrika’ – synes jeg. Det var nok ikke helt så luksuriøst dengang – men man har vel lov at drømme ;o)

Man kunne da ihvertfald sagtens smække benene op her og drømme sig tilbage til Meryl og Robert ;o)

Er det ikke fantastisk – jeg elsker de skønne højryggede spisebordsstole – de fås med utallige ‘frakker’ og sådan nogen kunne jeg godt tænke mig engang når spisebordsstolene står for udskiftning – de er så flotte og helt specielle ;o)

OK – her ville nutidens teknik så nok lige skinne igennem – for var det mit skrivebord – så var det selvfølgelig den bærbare – som stod på det lækre læderskrivebord.

Skøn stue og selv om der er mange mørke lædermøbler – så ser det stadig lyst og venligt ud. ;o)

Bemærk geviret på væggen – rigtig hulestemning ;o)

Helt specielt og meget anderledes og utrolig flot – mon man nogensinde kom ud af sengen her ? ;o)

Håber at du fik varmen af de skønne billeder – for et kig ud af vinduet her viser kulde og sne ……

Håber i alle får en dejlig vintage dag

Tina

PS: Husk min give-away – lodtrækning den 15. februar ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Mit afrika ….

  1. Skønne billeder! Og ja, jeg fik varmen:) Knus; Heidi

  2. Dejlige billeder. ‘Mit Afrika’ er en skøn film, fik den på dvd til min fødselsdag, den skal snart ses 🙂

  3. 🙂 Jeg blev lige rykket fra min spirende fransk-inspirerede vintagestemning over i en savanne-ting – som jeg slet ikke kunne finde ud af, før jeg begyndte at kigge nærmere på detaljerne i de skønne fotos!
    Men mon ikke jeg alligevel smutter tilbage i impulskøb/velovervejede “must-have”-anskaffelser fra a la Jeanne D’arc Living for at få ro i sjælen igen?

    Må din dag blive lige så smuk, som den er frostklar! 🙂

Comments are closed.