Min favorit ….

Mine favorit farver i øjeblikket er den svage grønne farve og lilla i sarte toner – lige umiddelbart ville jeg ikke blande de 2 farver sammen – da det nok vil være for vovet for mig ;o)

Men da jeg forleden bestilte varer hos min skønne leverandør Bloomingville fandt jeg et suverænt billede – som på smukkeste vis blander de 2 skønne farver – så det slet ikke bliver for meget pang og farvechok. Jeg holder jo af den franske og lidt rustikke landstil og så skal der ikke være for mange pangfarver. Se det smukke billede:

(billede lånt af Bloomingville)

Sådan en kombination kunne sagtens gå an i min franske landstil indretning ;o) Og jeg er så vild med den grønne seng med den smukke ægte patina. ;o)

Jeg synes lige, at du skal se et par billeder mere med dejlig inspiration – og skønne skønne farver ;o)

(billedet er lånt af Bloomingville)

Bemærk den skønne kombination af fine puder i sarte farver – som er lagt i et fantastisk rustikt skab med masser af patina – det er tit en helt perfekt kombination og mikse sarte tekstiler og blonder med rustikke møbler og kurve.

(billedet er lånt af Bloomingville)

Til sidst et billede af en dejlig kurv fyldt med smukke plaider og puder – det er så skønt at have en kurv fyldt med skønne plaider og quilter – og de pynter da også ganske fint ;o)

(billedet er lånt af Bloomingville)

Og den søde kat kunne da godt følge med i købet – hvis det skulle være ;o) Der ser godt nok hyggeligt ud i den kurv ;o))

Masser af vintage hilsner

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

7 Comments on Min favorit ….

 1. Marianne Helstrup // 03/01/2011 at 00:38 //

  Din blog ser rigtig hyggelig ud, så jeg har linket mig som Følger til dig. Jeg har også lavet et link til dig fra min blog. Glæder mig til at følge dig.
  By MARIANNE

 2. JA! Den farve på sengegavlen er så skøn, den er egentlig bare en antydning…..

  Godt nytår!

 3. Flotte billeder du har fundet

  • Tak for alle de søde kommentarer og at i har lyst til at følge vores blog varmer vores hjerter ;o)

   Vi håber bare at kunne bidrage til inspiration og nostalgisk stemning i boligen og det er bare skønt at så mange har lyst til at følge med ;o)

   Glæder mig til at høre meget mere fra jer alle – rigtig god dag til jer ;o)

   Mange hilsner Tina

 4. Anja // 04/01/2011 at 00:38 //

  Det er super flotte farver, også selvom de er blandet sammen :o)

  Jeg tænker tilbage på da jeg var barn og min mor hæklede alle de der firkanter og satte dem sammen til små tæpper. Måske man selv skulle gå i krig med lidt hækling? Det ser hyggeligt og så giver det mig en følelse af “hjemme”.

  (en lille sidebemærkning – jeg synes ikke jeg kan få det til at fungere med at “følge” dig/bloggen? Hvad gør jeg forkert?)

  • Hej Anja
   Hyggeligt med en hilsen fra dig ;o)
   Det er bare et rigtigt mormor tæppe og det kunne være så herligt at lave et selv – jeg tror bare det er et kæmpe arbejde – men perfekt hjemmesysleri her på de kolde vinteraftener ;o) God fornøjelse – hvis du går igang ;o)
   Og tusind tak for alle dine søde ord – det varmer og bekræfter os i at det er det rigtige vi gør og uden jer søde kunder – kunne det slet ikke lade sig gøre ;o)
   Uha jeg har ikke helt styr på det med RSS feed – jeg trykkede selv på Abonner via RSS ude i højre 1. spalte – så kommer du vist direkte ind i en side med RSS feeds fra vores blog (jeg gjorde ihvertfald – jeg sidder med en Mac og hvis du også gør det – så må det være det samme ;o) og der har du så mulighed for at vælge i en spalte helt til højre – at du vil abonnere i mail – det er næsten i bunden af højre spalte under handlinger ;o) Håber du finder ud af det ellers skriv igen – så kan jeg lige finde ud af det for dig – her er min kære bror lysår bedre end mig ;o)
   Masser af hilsner og tanker
   Tina

 5. Anja // 09/01/2011 at 00:38 //

  Hej Tina

  Jeg fandt ud af det – det var fordi jeg brugte Google Chrome, den driller altså nogen gange, men det lykkedes under Internet Explorer. Nu kan jeg følge dig – herligt 🙂

Comments are closed.