Man bliver glad i låget …..

Er der noget bedre end søde ord og bekræftelser fra søde kunder om at de er blevet jublende lykkelige for sager købt hos Vintage-Kompagniet – ja jeg kan ihvertfald leve længe på ros ;o)

Tusind tak til jer alle for de søde kommentarer og lykønskninger – det er så sødt af jer – jeg læser alle jeres kommentarer med glæde ;o))

En af mine søde kunder og medbloggere Anki har netop lagt et indlæg ind på sin blog omkring nogle stolebetræk – som hun har købt hos Vintage-Kompagniet og prøv bare at se hvor fint det er blevet lige her: Landlige Hjem blogspot .

Tusind tak til dig Anki for dine pæne ord ;o))

Mange vintage søndagshilsner

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Man bliver glad i låget …..

 1. Hej tina

  I fortjener nu al den ros i får – ingen tvivl om at I gør det godt.

  Det er da nogle sindsygt flotte stole, der kom ud af det? Jeg har læst et sted, at man med fordel også kan bruge viskestykker, da de som regel godt kan være store nok til denne slags gamle stole. Jeg holder også øje hos jer, for jeg vil jo helst have nogle lækre nogle der passer i stilen.
  Jeg købte nogle viskestykker hos jer forrige år – sådan nogle vintage-jule-viskestykker, men de er for brugte til at kunne bruges til stolene nu.

  Så snart der kommer nogle flotte viskestykker, så må jeg se om det kunne passe til mine stole.

  Kram fra Anja, som har fået varer idag…..jubiiiiiiii.

  • Hej Anja
   Jeg har bestilt viskestykker hjem igen i år – jeg mener at der kommer nogen fra Bloomingville – men hæng mig ikke op på det – jeg har købt en del hjem – så jeg kan ikke lige huske det ;o) Men det er en super ide at bruge viskestykkerne også ;o)
   Mange hilsner Tina

Comments are closed.