Jubii – så skal der hygges ekstra ….

Jeg elsker dem simpelthen – ja selvfølgelig magasinerne fra en af mine yndlingsleverandører – Jeanne d’Arc Living – selvfølgelig ;o)

Så på et tidspunkt i weekenden skal der råhygges – i yndlingsstolen – med benene oppe og et skønt glas dejlig te. Og så skal der læses og findes masser af inspiration i det skønne magasin.

Det nyeste er lige kommet ind af døren – altså januar nummeret ;o)

Og det er proppet med skøn inspiration til bla. hjemmearbejdspladsen – og da jeg sidder ved vores spisebord og arbejder – så kunne det da være, at jeg kunne finde lidt inspiration til en kommende arbejdsplads ;o)

Er det ikke smukt – så enkelt og alligevel så ganske fint ;o)

Skøn spisestue og dekorationen på væggen er ganske fantastisk – faktisk kan man også få den i min webshop Vintage-Kompagniet – både som wallsticker og maleskabelon – og knap så stor ;o)

Husk at lægge din kommentar til min give-away – så er du med i lodtrækningen – se reglerne længere nede på denne side ;o)

Rigtig dejlig weekend til jer alle ….

Vintage hilsner Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

6 Comments on Jubii – så skal der hygges ekstra ….

 1. Marianne Helstrup // 08/01/2011 at 00:38 //

  Hvordan kan du allerede have Jeanne d’arc Living, når det først udkommer den 14. Jeg er hvelt vild med det blad, så hvis det er i handlen nu, så er jeg kørt. 🙂
  Kram MARIANNE

  • Hej Marianne
   Jeg forhandler bladet i min webshop – her får vi det lidt før den officielle udgivelses dato – og det kommer både vores kunder og mig til gode ;o)
   Rigtig god weekend og mange hilsner Tina

 2. Nydelige bilder,
  Jeanne d’Arc Living er også en av mine yndlingsblader…
  Må ut å kjøpe januar nummeret til uken ja ,))
  Skjønner godt du koser deg i godstolen ,))
  Ha en flott helg Tina! ,)
  Klem Anki

 3. Hej Tina

  Den wall-sticker du nævner her på bloggen, som sidder på væggen i spisestue – den kan jeg ikke finde på shoppen :o( Den er jo intet mindre end fantastisk!

  Kram fra Anja

 4. Hej igen

  Jeg fandt den da jeg søgte på Wallsticker. Den ligger bare ikke under jeres menu Wallsticker.

  Jeg kan jo håbe på den kommer på udsalg i morgen ;o)

  Anja

 5. belinda // 22/09/2012 at 00:38 //

  hej, kan ikke finde risk som maleskabelon?

Comments are closed.