Inspiration ved arbejdsbordet ….

Jeg har vist skrevet det før – men jeg drømmer om et skønt nostalgisk – om ikke arbejdsværelse – så ihvertfald et hjørne et sted i huset – som oser af nostalgi og inspiration – så det forhåbentlig smitter af på mig – når jeg sidder og arbejder ved min PC. Og hvem gør ikke det ? ;o)

I øjeblikket sidder jeg ved vores spisebord – så det er hårdt tiltrængt ;o)

Se disse skønne billeder fra en af mine udenlandske leverandører – denne arbejdsplads oser bare af alt det – som vi elsker hos Vintage-Kompagniet .

Og det endda selv om dette tilsyneladende er i entreen ;o)

Er det ikke bare en skøn opslagstavle ;o)

Skrivebordet er altså bare så utroligt fint – ikke så stort – men bare den bærbare kan være der – så er det også fint ;o)

Håber det også gav lidt inspiration til din arbejdsplads i privaten ;o)

Mange vintage arbejds hilsner

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

9 Comments on Inspiration ved arbejdsbordet ….

 1. Nydelig inspiration – tak:) Knus; Heidi

 2. Maibritt olsen // 20/01/2011 at 00:38 //

  Dejlige billeder!
  Det kan nu også være under trappen i stuen. I USA f.ex. har man typisk højt til loftet i stuen – helt op til 1ste sal og så er trappen fri mod stuen. I vores gamle hus havde jeg en lille arbejdsplads under trappen i stuen, som på billedet :o)
  Bare lidt sjov info… :o)
  Knus.

 3. Maibritt olsen // 20/01/2011 at 00:38 //

  Hov mine smileys blev lidt underlige… skulle bare have smilet… 🙂
  Knus.

 4. Herlighet for en kjempefin arbeidsplass:)
  Dette var midt i blinken så tusen takk for inspirasjonen du deler!

  Klem

 5. Hej Marianne
  Puden på gulvet har vi allerede haft – tror ikke der er flere tilbage – men checker hvad der er tilbage ;o) Opslagstavlen bestiller jeg hjem – den er for fed ;o) og den kommer til at ligge i omegnen af ca. 549,- kr ;o) Den er også flot stor nemlig 100×80 cm ;o)
  Mange hilsner til jer alle og god weekend …
  Tina

 6. Sanne // 17/02/2011 at 00:38 //

  Virkelig fint bord – er det ét du får hjem i butikken?

  • Hej Sanne

   Nej det er desværre kun til ære for fotografen – men jeg er selv fuldstændig vild med det bord – så ser jeg et på et tidspunkt der minder om det – kan det godt være jeg tager det hjem ;o)

   De har dog nogen der minder lidt om hos Nordal – prøv at checke deres katalog – det finder du på deres hjemmeside – og er det noget du synes om kan jeg sagtens tage det hjem til dig ;o)

   Mange hilsner og rigtig god dag ;o)

 7. Jannie Sandholm // 28/01/2012 at 00:38 //

  Hvor ville jeg dog ønske at jeg kunne finde sådan et skrivebord et sted – til en rimelig pris også 🙂 den er vel nok bare smuk

  • Anders // 20/04/2012 at 00:38 //

   Prøv at kigge på loppemarkeder. Findes masser af den slags.

Comments are closed.