Hurra og tillykke

Jamen så er det i dag – jeg er blevet voksen ifølge min mand ;o))  Så skønt at kunne fejre dagen med hele familien og bare nyde den og være sammen med dem man elsker ;o))

Morgenen bød på skøn morgenmad med bacon, æg, hjemmebagte boller og svedige kanelsnegle – den opskrift får i senere – den er så god og gør at du aldrig går til bageren og køber snegle igen ;o)

Og nu til lodtrækningen af de fine vintage balletsko – jeg har skrevet små manilla mærker med navne på og puttet dem i en fin hatteæske.

Og så har jeg trukket den heldige vinder (uden at kigge i æsken ;o) som er ……. trutttteeerrrruuuttt

Et stort tillykke herfra og tusind tak til alle jer andre for at i ville deltage i min første Give-Away her på bloggen – jeg lover – at det absolut ikke bliver den sidste – jeg går i tænkeboks og finder en smuk præmie til min næste give-away ;o)

Og Maja – vil du ikke lige sende din adresse til tina@vintage-kompagniet.dk – så sender vi fluks et par fine balletsko til dig ;o)) Endnu engang et stort tillykke ;o))

Og så har jeg vist en fødselsdag at nyde – i aften spiser hele min familie middag sammen og alle vennerne skal jeg have inviteret til et stort kalas på et senere tidspunkt – skal bare lige udtænke noget ;o)) – og gerne noget lidt anderledes – hvis nogen af jer har nogle ideer til en skøn og lidt anderledes fest – så lad mig endelig høre ;o))

Pas på jer selv derude – ha’ en dejlig dag ;o)

Mange vintage fødselsdags hilsner Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Hurra og tillykke

 1. Tillykke med fødselsdagen! Og tillykke til den heldige vinder:) Håber du får en dejlig dag! Knus; Heidi

 2. Helene Persson // 17/01/2011 at 00:38 //

  Tillykke til Maja for at have vundet de fine sko ;o)

  OG TILLYKKE TIL DIG TINA – dejligt at læse at du er blevet forkælet til morgen – muuuuuums – og jeg glæder mig til den opskrift på de der sveeeeedige snegle.

  Ha´ en skøn dag.

  Hilsen Helene Persson

 3. Grattis på din födelsedag.
  & Lycka till Maja för din fina vinst.
  Kramis
  Sus

 4. kira // 17/01/2011 at 00:38 //

  Hej Tina

  Tillykke med fødselsdagen….det lyder som om den har været god ;o)

  Hilsen Kira (Ballerup)

Comments are closed.