Håbet er lysegrønt ……. og forårets farve ligeså ;o)

Jeg blev ovenud begejstret forleden – da jeg pakkede varer ud fra en af mine yndlingsleverandører – Bloomingville.

For hold da op – hvor var det lækre sager og det bedste er – at det kun er første sending af flere – så der er virkelig noget at glæde sig til. Tænk bare – når jeg køber ind til webshoppen – et job som er et af de skønneste på jord -får jeg stillet ‘shopaholic’ trangen samtidig med at jeg arbejder – er det ikke fantastisk ;o)

Og når så varerne kommer hjem, er det ren lykke at pakke alle de fine sager ud og betragte og nyde og se, om de nu også lever op til forventningerne. Og det må man sige at varerne fra Bloomingville gør ;o)

Dette forår er det den smukke mintgrønne/pistaciegrønne farve – som dominerer – og det er jeg bestemt ikke utilfreds med – det er simpelthen min yndlingsfarve – så hvor heldig kan man være ;o)

Se bare disse skønne billeder fra Bloomingville – så er jeg sikker på, at du også er solgt ;o)

Her en opalgrøn vase frækt sat sammen med en lilla og andre grønne toner – og det virker – det ser fantastisk ud ;o)

Selv dåserne i køkkenet har fået de skønne farver ;o)

Smuk smuk grøn vase – og se bare her:

Den grønne farve har også spredt sig til køkkenregionerne – skønt og rigtig dejlig sommerhus agtigt ;o)

Grønne vintage hilsner

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Håbet er lysegrønt ……. og forårets farve ligeså ;o)

  1. So, Bloomingville is the magic word! 😉 This is so beautiful. How fun it must be for you to shop for your shop!

Comments are closed.