En ny indretningsbog ….

Forleden da jeg ved en tilfældighed havde mailkontakt med Franciska i anden anledning – fortalte hun om en hemmelighed – som hun ikke kunne afsløre endnu – men som var noget meget spændende.

Jeg kender nemlig Franciska lidt – fordi jeg engang har haft forhandlingen af nogle af hendes skønne varer fra et lille firma – som hun havde engang.

Men jublen ville altså ingen ende tage – da jeg så hørte, at det var en ny bog – som hun er i færd med at sætte sammen – fyldt med masser af de allerbedste billeder fra bloggere over hele verden.

Bogen kommer til at hedde Sanselig Sommer og den ser så spændende ud. Et kig rundt på de tusinder af af skønne blogs – som du finder i ‘blogland’ afslører at der er masser af dejlige billeder og inspiration at hente – det er en verden helt for sig. ;o)

I bogen finder du også billeder taget af Franciska selv – og det er også værd at glæde sig til – hun er nemlig en meget professionel fotograf – som tager fantastiske billeder – som også ses på hendes smukke blog ;o)) (hendes blog finder du i min blogliste ;o)

Bogen er en rigtig lækkerbisken  – som bliver på ca. 200 sider og vil komme til at indeholde mere end 450 skønne inspirationsbilleder og jeg er sikker på, at det bliver en af de indretningsbøger – som jeg kommer til at finde frem igen og igen for at suge ideerne og stemningerne til mig ;o)

Bogen kommer til at koste 399,- dkr og den udkommer i starten af april – skulle du have fået lyst til bogen – så finder du den lige her.

Jeg glæder mig virkelig til den bog og bøger om indretning kan man altså bare aldrig få nok af – vel ? ;o)

Rigtig dejlig eftermiddag til jer alle

Vintage klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on En ny indretningsbog ….

 1. Marianne Helstrup // 27/01/2011 at 00:38 //

  Det ser jo rigtig spændende ud. Glæder mig til den udkommer.
  Klem MARIANNE

 2. God morgen du gode ,)
  Gleder meg stort til denne kommer ut 😉
  Så gøy at du vil delta på min lille Give Away og takk for dine alltid koselige ord hos meg ,))
  Nå er det godt å se at vi nærmer oss februar, går fort til våren nå,
  deilig!!
  Ønsker deg en strålende vakker dag og helg min venn!! ,))
  Varme klemmer,
  Anki

Comments are closed.