En anderledes opslagstavle ….

Når jeg hører ordet opslagstavle ryger mine tanker altid tilbage til mine teenage år og den dengang utroligt praktiske korktavle – som jeg havde på mit værelse – praktisk ja – men køn – NEJ ;o))

Og sådan er det jo heldigvis ikke mere – det har vi set utallige eksempler på siden da – heldigvis ;o))

Sidst jeg stødte på en virkelig anderledes og helt speciel form for opslagstavle – var da jeg så det nye forårskatalog fra Bloomingville – en af mine absolut favorit leverandører ;o)

Prøv lige at se denne : (man fristes næsten til at sige – sådan har vi aldrig set den før ;o))

Er det ikke et ganske genialt arrangement og den kan jo hænges mere fast – hvis man er til det ;o)

Bakken er en helt almindelig bakke i zink – den fås i øvrigt hos Vintage-Kompagniet – og har du en derhjemme – den kan jo også være rund – så bare brug den ;o)

Det må absolut være en af de skønneste opslagstavler – jeg har set længe – perfekt hvis du gerne vil have et rustikt indslag i boligen ;o)

Håber i alle får en rigtig dejlig fredag ;o)

Mange vintage hilsner

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.