Den nærmer sig …

På mandag er dagen – både hvor en af jer søde medbloggere kan vinde et par skønne vintage brugte balletsko til overdådig dekoration og også dagen – som min mand er ved at gå i panik over – da han slet ikke har styr på fødselsdagsgaverne til sin kone endnu ;o)))

En fødselsdag får altid en til at tænke på årene, som er gået (en hel del efterhånden) og selvfølgelig også alle de dejlige stunder – som vil komme i tiden fremover – og om alt det, man har opnået og kan tænke på med glæde ;o) Alt det som man måske ikke lige får tænkt så meget over til hverdag – hvor det ind imellem går lidt stærkt.

En af mit 39. års største bedrifter og omvæltninger var at kvitte mit deltidsjob i sommers og blive fuldtids med min webshop – det var meget stort for mig og også lidt skræmmende ….. Ikke fordi jeg er nu er gået ned i tid ved at være webshop ejer på fuld tid – tværtimod – det er vist nærmere blevet til en 50-timers arbejdsuge – hvis ikke mere. ;o)) Skræmmende fordi det at kvitte et trygt job til fordel for en lidt mere usikker fremtid – er et stort spring – mange har sagt ‘gør det nu’ gennem tiden – men det at gøre det ‘for real’ er noget helt andet. Og uden støtte og hjælp fra min søde mand Ole var det slet ikke gået ;o) han hygger sig med det – lige så meget som jeg gør ;o)

Men den lange arbejdsuge betyder ikke så meget, når man laver noget man elsker og synes er sjovt. Nu ved jeg hvorfor nogen mennesker – som har deres egen virksomhed arbejder så meget – som de fleste gør . Før i tiden tænkte jeg – ‘arrhh hvorfor holder de ikke bare fri’ – men nu kan jeg se, hvor svært det er at holde fri fra det, man synes er sjovt – selv her lørdag morgen er jeg stået tidligt op – pakker venter på at blive pakket og bloggen skal jo også lige opdateres mm. ;o)) Men det føles jo ikke på den måde som et arbejde (surt arbejde), men noget – som jeg slet ikke kan lade være med ;o)

Og det – som også gør det hele værd at fortsætte med, er alle vores søde kunder – som giver så meget igen i form af søde ord og bemærkninger og som trofast vender tilbage gang efter gang – dem har vi heldigvis rigtig mange af ;o))

I vores tid som webshop har vi været i mange ugeblade og magasiner med hele artikler og små notitser omkring vores produkter – sidst blev vi kontaktet af Ugebladet Søndag – som ville låne nogle sager til fotografi ;o)

Se bare her:

Det er bare herligt, at få lidt reklame i sådanne blade ;o) Og så kan det jo være at nye kunder kigger forbi vores shop ;o)

Nå men inden længe er det mandag og så skal vi have trukket en vinder – har du ikke lagt en kommentar endnu – så skynd dig at gøre det – så du også får muligheden for at vinde et par skønne balletsko. ;o) Held og lykke ….

Mange vintage lørdags tanker

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Den nærmer sig …

  1. Hej.
    Skønt at læse om, hvordan det går med jer.
    Vi er jo i samme branche

    Hilsen http://www.brocantebysusanne.blogspot.dk

Comments are closed.