Velkommen til Vintage-Blog

Velkommen til bloggen bag butikken http://www.vintage-kompagniet.dk/

Vintage-Kompagniet er en netshop – som sælger alt til brug for indretning af dit hjem. Vi har mange kendte leverandører af skøn brugskunst i vores netshop og for at være lidt særlige – har vi også mange leverandører – som ingen andre i Danmark har fået øjnene op for endnu.

Så søger du noget helt særligt og eksklusivt – så kig endelig forbi vores netshop ;o)

Bloggen her er lavet for at kunne gå lidt dybere i nogle af de spændende historier – som gemmer sig bag Vintage-Kompagniet. Både i forhold til vores leverandører, vores produkter, vores loppefund og hverdagen hos os generelt.

Samtidig vil du også se nye tendenser og trends i boligindretningen som en af de første – da vi vil afsløre disse her på bloggen fra tid til anden.

Så følg med og læg også meget gerne en kommentar – det vil glæde os meget ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Velkommen til Vintage-Blog

  1. Tillykke med din nye blog, den ser rigtig fin ud, og det ser ud som om du allerede er kommet godt i gang med at skrive en masse godt. Godt arbejde fortsæt med det.

Comments are closed.