Smukke lys og stemninger …

Jeg fik vist løftet sløret forleden dag for at jeg også lige havde været et smut i Tivoli med 2 af min veninder ;o)

Som altid betager den skønne gamle have mig – om sommeren med smukke blomster, til Halloween med smuk halloween pynt og til jul er der mindst lige så smukt.

Den gamle have tryllebinder nemlig med de smukke dekorationer af lys, træer og skønne dufte af både æbleskiver, gløgg mm.

Se blot dette fortryllende syn – som mødte os da vi kom ind i Tivoli:

Da vi havde været igennem Julelandskabet – som stilles op foran plænen – måtte vi lige sætte os på en bænk – selv om det var hunde koldt – og nyde dette skønne syn:

Et ganske fantastisk lyshav pryder det smukke juletræ og læg mærke til træet ved siden af – det har de fineste lysende røde hjerter som en usædvanlig dekoration – måske en ide til gemalen på Valentines day ;o))

Håber at i alle får en vintage snevejrsdag ….

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.