Skal vi klippe vore julehjerter sammen ….

Her i huset står den på småkagebagning og klippe/klistre dag i den kommende weekend. Derfor er det bare om at suge til sig af gode ideer til både kager og hjemmelavet julepynt.

Se de skønne billeder af pynt – som du sagtens kan lave selv. Husk at gemme fine gamle glansbilleder, mellemlægsservietter, bånd, perler, gamle dokumenter og hvad der ellers kommer din vej forbi af smukke sager – som kan genbruges som julepynt.

Pebernødder i kræmmerhus lavet af julevangeliet

Her i huset har vi også en lille opgave med at lave en helt særlig julekalender – nemlig den fra Red Barnet – som Shane fra Ramasjang har designet. Den er helt fantastisk og den 24. når den sidste lille pose er åbnet – ja så har børnene en hel hjemmelavet by med huse, træer og meget andet. Det er en glæde at se børnene udfolde de kreative evner med hjælp fra Shane.

I øjeblikket har vi travlt i netshoppen – det er skønt – og dejligt at se, at vi har så mange trofaste kunder ;o) Jeg håber dog, at få lidt tid senere på ugen til at få taget en masse billeder igen til shoppen – der er adskillige kasser med loppefund – som bare venter på en ny ejer ;o)

Nyd de skønne billeder og ha en vidunderlig vintage dag ;o)

Mange hilsner Tina

Juleknallert - som du kan lave selv ....

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.