Nyhavn kalder …..

Sikke et fantastisk syn at stå op til i dag – alt er pakket ind i hvidt og det er bare så smukt.

Se bare her – hvordan vores have tog sig ud i her til morgen:

I dag kommer det meste af dagen til at gå med at gøre klar til vores sidste deltagelse i DR’s jul i Nyhavn. Det bliver lidt hyggeligt – fordi der er en helt specielt og julet stemning og det er også lidt særligt med alle kendisserne fra TV.

Og julestemningen er på sit højeste lige nu her lige før jul – se dette skønne billede ;o)

Den første fredag vi deltog i Jul i Nyhavn – eller rettere Havnegade 50 – fik vi uddelt en lille reklame til selveste Anders Fogh – og da det hele var ved at slutte – kom Anne Linnet rundt og betragtede alle de fine boder – og da hun var forbi vores lille træhus – fik hun også et reklame blad med – så det var da lidt skægt og vældigt pænt af hende – at hun lige ville hilse på os alle sammen ;o)

Ellers står dagen på fremfindelse af alle de opskrifter – som der skal bages julekager efter i weekenden – bla. en helt speciel pebernødde opskrift UDEN peber – som er vældig gammel ….

Og opskriften – den får du lige her:

Farmors pebernødder – uden peber

500 g hvedemel
1tsk. hjortetakssalt
1 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. kardemomme
125 g margarine, IKKE SMØR (ifølge min mand Ole :o) !!!
250 g sukker
2 æg
Reven skal af 1 økologisk citron.
Det hele blandes sammen og rulles s t r a k s ud i pølser, sættes køligt 1 times tid.

Skæres i små stykker, sættes på bageplade og trykkes let med en lillefinger. Bages til de er gylden brune. Pas på de ikke bliver for mørke.

Rigtig god fredag til jer alle ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.