Lad børnene lave julepotter ….

Julepotter – ja det er ved at blive en fast tradition her hos os på vores julebord både juleaften og i juledagene.

Stærkt inspireret af min mand Oles søster Lis – som bor på Fanø. Vi var til juleaften på Fanø for nogle år siden og Lis havde lavet masser af potter som stod og pyntede alle vegne – de patinerede røde lerpotter var det – med skønne lys og mos – og lidt kogler – ganske enkelt – men simpelthen så smukt – men det vender jeg tilbage til en af de kommende dage ;o)

På julebordet var de fineste små potter (også røde lerpotter) sat ved hver eneste tallerken – i dem var et kertelys og lidt mos – igen enkelt og simpelthen så smukt – nogen gange kan man forundres over hvor smukt det helt enkle er. ;o)

I år har Iben – vores datter stået for dekorationen af de små potter – så de er blevet lidt anderledes – man stadig rigtig fine og det er en dejlig og hyggelig beskæftigelse for børnene.

Iben har puttet ler i potterne og sat et kertelys i midten og så har hun ellers pyntet med glimmer – lidt gran, kogler mm.

Det er kun fantasien som sætter grænser her og er du til det mere enkle – putter du bare mos ovenpå leret – så har du et fint lille kuvertlys. Lyset brænder ca. 1 times tid eller lidt mere og det plejer at passe meget godt med julemiddagens varighed – for så kan børnene ikke holde sig fra pakkerne længere. :o))

I de fleste planteskoler finder du de små lerpotter – du skal bruge den mindste af størrelserne ;o)

Så lad børnene være med til at dekorere julebordet – de vil elske det ;o)

Mange hilsner

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Lad børnene lave julepotter ….

  1. nina // 07/01/2011 at 00:38 //

    rigtigt hyggeligt at have børnene med til at julehygge den dag, hvor de er allermest spændte

Comments are closed.