Franske finurligheder og finesser …

I dag har jeg fotograferet lidt til min webshop – jeg kan altså bare ikke lade være ;o) Jeg elsker at stille op til en flot billede – finde den helt rigtige baggrund og finde fine sager – som jeg kan bruge som blikfang på billederne.

Tit kan jeg tage mig selv i at komme forbi et sted i vores hus og tænke – hov ….. her er et perfekt sted at tage et par billeder næste gang ;O)

Det er så skønt når et billede virkelig lykkes og at det lige præcis rummer den stemning – som jeg har forsøgt at få ind i billedet – at lyset er perfekt og at opstillingen er harmonisk og det hverken ser for rodet eller for tomt ud – ja det er en hel videnskab og jeg kunne rigtig god tænke mig at komme på et kursus – så man lærer at style til det helt rigtige billede – for der er billeder af ting – som bare er rigtig svære at tage – synes jeg.

Så det kunne være skønt med nogle tips og tricks ….. men mon ikke også bare øvelse gør mester ;o)

I dag har jeg taget billeder af fine sager fra min franske leverandør. Det er skønne Mathilde-M – ægte franske finesser til vores boligindretning.

Hos Mathilde-M finder man de skønneste sager – som bare gør det lidt sjovere at indrette boligen – selv en smuk nostalgisk toiletbørste med en fin porcelænskande er det blevet til og mange andre finesser. Alt sammen noget hvor man tænker – tja – hvorfor er der dog ikke nogen – som har fundet på det for længst – så vi slipper for de grimme praktiske rædsler i boligen ….. ;o))

Nedenfor kommer et par af de billeder – som jeg er mest tilfreds med efter dagens fotosession ;o)

Vil du se mere på de skønne sager fra franske Mathilde-M – så klik bare på et af billederne – så ryger du direkte til Mathilde-M i vores webshop.

Ellers håber jeg at i alle har det skønt og afslappende og har du lyst til at skrive en kommentar – vil det glæde mig meget – du skriver en kommentar ved at klikke på linien med response under tags ;o)

Mange vintage sne hilsner Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.