En glædelig jul …

Så er julefreden ved at sænke sig over vores hus – juletræet er på plads og børnene har pyntet det i dag – lille juleaften – som er en fast tradition her hos os.

Rødkålen er klar – lavet i år med balsamico eddike, kanel, nelliker og allehånde mm. og mums – den smager godt ;o)

I morgen skal vi have klaret de sidste småting og så kan der hygges med Disney juleshow med børnene i morgen eftermiddag – det bliver skønt ;o)

Håber alle jer derude er klar til juleaften og nyder den smukke hvide jul – som vi får i år – selv om det giver trafikale udfordringer for julegæsterne. Men hold op hvor er det smukt – når den smukke hvide dyne dækker alt ;o)

Vintage julehilsner Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.