Chic Antique – fransk landstil på første klasse ……

Håber i alle har haft en vidunderlig og fredelig jul sammen med familien. Her har vi hygget med børnene og slappet af.

Jeg fik bla. nogle bøger i julegave – hvoraf den ene allerede er læst – så det har været skønt at få koblet lidt af ;o) Men nu synes jeg, at jeg vil dele nogle smukke billeder med jer på bloggen i dag ;o)

Min dejlige leverandør – som jeg har købt varer hos i flere år nu – har allerede lagt forårskollektionen tilgængelig og som altid – når vi taler brugskunst fra Chic Antique – er det skønne sager med ægte franske toner. Bente – som indehaveren hedder – finder inspirationen til kollektionerne på rejser til Frankrig og man må sige, at det gør hun godt ;o)

Så her kommer de fine billeder på en dejlig december snevejrsdag – som du kan læne dig tilbage og nyde ;o)

Ovenstående billede er bare så fint sat op med de smukke gamle madonnaer – og det fine fad i lys metal.

Skønne æsker til forårsoprydningen og læg mærke til deres helt fantastiske dekoration – en æske – som man simpelthen må eje – hvis man er til den nostalgiske landstil ;o)

De gamle fine nostalgiske klemmer – som vi kender dem er vældigt populære – her kommer endnu en – som sikkert bliver et hit ;o)

Alle de fine sager vil kunne købes fra marts 2011. Så håber du har tålmodighed så længe – hvis du skulle have set dig varm på nogle af de skønne sager ;o)

Til sidst endnu et par vinterbilleder fra haven – det er vidunderligt med sne – synes jeg – selv om det giver trafikale udfordringer – men når man har fri og ikke skal afsted ud af døren er det knapt så kaotisk. Og så er der altså et eller andet beroligende ved den skønne hvide dyne, som har lagt sig over landskabet ;o)

Den runde brændestabel – som er stærkt inspireret af vores hyggelige ture til Oles familie på Fanø – hvor ethvert hus med respekt for sig selv har en sådan i forhaven – og ganske flot ser det ud – også med sne på ;o)

Et sidste kig på børnenes legeborg ;o)

Håber i alle får nogle dejlige dage ….

Mange vintage hilsner

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Chic Antique – fransk landstil på første klasse ……

  1. Ååå så vakkert!! ,)
    For en herlig inspirasjon og vakre bilder!!
    Ja nå er julen snart over og vi går inn i ett nytt år med nye tak ,))
    Nyt av romjulen!!
    Klem fra meg, Anki

Comments are closed.