Ballerina drømme ….

Jeg har for år tilbage set hvordan stylister brugte balletsko som en skøn stemningsgiver – faktisk var det første billede af sådan et par balletsko et billede fra en af mine skønne leverandører Chic Antique.

Lige siden har jeg tænkt, at jeg måtte have dem til shoppen – dog har jeg været optaget af andre ting og ikke lige haft tiden til rigtig at gå ind i jagten på de skønne vintage balletsko.

Forleden lykkedes det mig så at købe et parti af de skønne gamle sko. Og da jeg åbnede posen med dem – blev jeg så absolut ikke skuffet – faktisk måtte jeg også selv have et par – da jeg jo også tager en del billeder til min netshop Vintage-Kompagniet – så det er jo et must at have dem med også ;o)

Man kan jo sagtens købe et par nye balletsko og hænge op – men det helt specielle ved disse sko er at de har været i brug – de har patina – og her taler vi om ægte patina og teaterstøv og det er det, som gør dem så helt unikke.

Når jeg fremover betragter de fine balletsko – vil jeg drømme mig tilbage til den dejlige aften Ole og jeg havde med nogle af vores bedste venner – hvor vi nød en skøn middag og sluttede aftenen af med at overvære balletten Tornerose på det Kongelige Teater på første række. For både Ole og jeg var det vores første besøg i det Kongelige Teater – lidt utroligt egentlig – når vi nu bor her i Københavns området – men ikke desto mindre en utrolig fascinerende oplevelse og bestemt en oplevelse – som tåler gentagelse.

Så balletskoene – ja de hænger et centralt sted i stuen – og ja de bliver også flyttet lidt rundt – for det er det som gør indretningen spændende – flyt om og flyt rundt – så ser du pludselige nye muligheder og får nye gode ideer.

Håber i alle får en skøn dag – husk at nyde det dejlige solskinsvejr i dag på denne fredfyldte søndag ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Ballerina drømme ….

 1. Hei Tina

  Tak for hyggeligt besøg inde hos mig 🙂

  Og tillykke med ny og flot blog. Skal lægge mig til som følger 🙂

  Du tager flotte billeder! Er sikker på at der bliver masse flot at se hos dig også videre.

  Jeg er i gang med et spænnende prosjekt som både norske, danske og svenske bloggere. Det er endnu lidt hemmeligt, men skal fortælle mere efterhånden.

  Ønsker dig et fantastisk nytår!

  klem Franciska 🙂
  (Country Garden)

Comments are closed.